Tiktoktour De Zeven Zonderlingen Duisternis Door Eva Linden

"De Zeven Zonderlingen Duisternis"Β  - Eva Linden


"Een D&D game tot leven gebracht in een boek"


Het boek "π˜‹π˜¦ 𝘑𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘑𝘰𝘯π˜₯𝘦𝘳𝘭π˜ͺ𝘯𝘨𝘦𝘯 π˜‹π˜Άπ˜ͺ𝘴𝘡𝘦𝘳𝘯π˜ͺ𝘴" geschreven door Eva Linden, gaat over zeven vreemdelingen die elkaar ontmoeten in de herberg genaamd "De Verdronken Scheper". Ze gaan samen op een quest, voor het vinden van delen van een magisch kristal dat de Duisternis zou kunnen verdrijven.


Eva Linden gebruikt het bekende rollenspel D&D (Dungeons and Dragons), als leidraad voor haar verhaal. Het is een unieke kijk op een fantasiewereld, met personages die ook gebruikt worden in de effectieve game, en originele namen. Het boek is eigelijk een D&D game tot leven gebracht. Het boek bevat veel magie en actie, magische drankjes en zalfjes, wat het verhaal boeiend maakt. De actie begint ook meteen, dus je wordt in het verhaal gezogen.


Het boek wordt verteld vanuit het oogpunt van de 7 verschillende personages. Zo leer je in ieder hoofdstuk, elk personage beetje bij beetje beter kennen.


Het is het eerste boek in de serie, ik kan niet wachten tot het volgende deel!


Kort samengevat: hou je van fantasy, actie, avontuur, D&D en quests? Dan is dit boek echt iets voor jou, ga zeker een kijkje gaan nemen naar het boek.


Ik gaf het boek 4 sterren.


Wil je mijn Tiktok Blogtour ook zien? Ga dan via hier naar mijn filmpje, veel kijkplezier!


Genre: YA fantasy

ISBN: 9789464510102

Uitgever: uitgeverij Hamley Books

Aantal pagina’s: 320

Uitvoering: hardcover

Uitgave: 10 maart 2022


Bedankt Uitgeverij Hamley Books voor dit leesexemplaar.

Reactie schrijven

Commentaren: 0