Blogtour Iedereen Is Mooi Door Claudia Vanzegbroeck


Iedereen is mooi (deel 1) - Claudia Vanzegbroeck


"Iedereen is mooi" van Claudia Vanzegbroeck gaat over Kimberley Adams, een vijfentwintigjarige Antwerpse redacteur, die werkt bij het Amerikaans modeblad Gisella, zelf is ze eigenlijk helemaal niet bezig met mode. Ze werkt er samen met haar beste vriendin Emma in hartje Antwerpen en richt zich vooral op het schrijven van goede teksten. Op een dag krijgt Emma een aanbod om als hoofdredacteur een jaar in New York te gaan werken. Kimberley is er het hart van in en denkt dat ze Emma nooit meer zal terugzien.


Tot de HR-manager haar vraagt om met Emma mee te gaan. Ze kan haar oren nauwelijks geloven en wil niets liever dan haar grote droom waarmaken. Er zijn echter twee voorwaarden: ze moet een ware make-over ondergaan en uitstekende artikels blijven schrijven. Indien ze voor beide opdrachten niet slaagt, zal ze meteen haar ontslag krijgen en kan ze nooit meer terug naar Gisella Antwerpen. Zal Kimberley deze boeiende uitdaging aangaan?


Het boek begint heel leuk, heel goedmoedig, fijn, feelgood. De hoofdstukken zijn heel kort en het leest heel vlot. De schrijfster heeft heel veel kennis over restyling en legt het ook heel goed, begrijpbaar en vlot uit, op een paar kleine (schrijf-)foutjes na. Het boek is heel erg gericht op mode en kleding, het is eens iets anders dan dat ik gewoonlijke lees. Naar het einde toe verdwijnt de feelgood voor mij een beetje. Ik las het boek uit en had er helemaal geen goed gevoel meer bij jammer genoeg... Maar misschien is dat omdat het boek in meerdere delen gesplitst is, het boek eindigt nogal abrupt voor mij. Hopelijk keert de feelgood in het volgende deel terug. Ondanks dit heb ik wel genoten van het boek. Het krijgt 3 sterren van mij. Op naar deel 2! Benieuwd hoe het verder loopt met Kimberley. 


Tot de volgende blogtour

Liesbeth 


Genre: feelgood

ISBN: 9789464661156

Uitgever: Books and Butterflies 

Aantal pagina’s: 151

Uitvoering: ebook

Uitgave: 1 juli 2022


Bedankt Books and Butterflies voor dit leesexemplaar. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0